NeSP en NSO koken voor Nesko

Op vrijdag 13 april bundelden het bestuur van het Nederlands Studenten Orkest en het Nederlands Symfonie Project de krachten om een voedzame maaltijd te maken voor de musici van het Nederlands Studenten Kamerorkest. Gewapend met twee grote stampers werd stamppot – hoe kan het ook anders – rauwe andijvie gemaakt, op het bord vergezeld met een rookworst.

Het Nesko speelt deze week met een prachtig programma waarin sopraan soliste Jeannette van Schaik, soliste tijdens NeSP’s lustrum in 2017, zingt in een voor het Nesko gecomponeerd werk van Mathilde Wantenaar. Tevens komen Dances of Galánta van Zoltán Kodály en de Derde symfonie van Felix Mendelssohn aan bod. Het orkest staat onder leiding van Ivo Meinen en kan nog de hele week beluisterd worden: kaarten kunnen hier besteld worden.