Dit is de tekst als er geen foto wordt getoond.

Het Nederlands Symfonie Project is trots de concertmeester van de zesde editie te mogen presenteren: Sarah Lynn Huizing, student aan de vioolafdeling van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, is de concertmeester van NeSP tijdens het project in augustus 2018.

Al vier keer eerder speelde ze mee met het zomerproject van NeSP. De rol van concertmeester vervulde ze eerder bij de tournee van het Nederlands Studenten Kamerorkest in april 2018. Hier doet ook Jeannette van Schaik, die in het lustrumprogramma van NeSP het slotdeel uit de Vierde Symfonie van Gustav Mahler zong, aan mee.

Over het programma is Sarah Lynn vol lof: “Het Nederlands Symfonie Project speelt in 2018 een zeer krachtig programma! We starten met de spannende en sprookjesachtige, Ricercare van Hendrik Andriessen. Daarna wordt Sergej Rachmaninov’s Vierde Pianoconcert gespeeld, een werk dat in Nederland onnodig weinig wordt geprogrammeerd. Tot slot, de indrukwekkende Vijfde Symfonie van Dmitri Sjostakovitsj, een werk dat iedereen eens live moet meemaken!”