Dit is de tekst als er geen foto wordt getoond.

In augustus gaat het Nederlands Symfonie Project weer op tournee. Na al vier jaar prachtige muziek gemaakt te hebben op projectbasis gaat het ook dit jaar weer op tour met een fantastisch programma. Voor de pauze zal het befaamde celloconcert van Dvorák worden gespeeld door het Russische toptalent Anastasia Feruleva. Deze compositie is wellicht wel een van de meest bijzondere celloconcerten die ooit geschreven is. Daarna speelt het orkest de vierde symfonie van Gustav Mahler. Een stuk gecomponeerd in de zomers van 1899 en 1900 door de grote componist die met zijn progressieve werken de wereld veroverde. In het laatste deel van deze symfonie, zal de buitengewone Jeannette van Schaik de sopraansolo waarin een lied uit de liederenverzameling van “Des Knaben Wunderhorn”  ten gehore brengen.